- w Insulii (tutaj),
- w Sarmacji,
- w Muratyce
Zrzędnik Całodobowy - publikacje
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
- Anastasia Windsachen
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
- Krzysztof Windsor
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
-
Re: Zrzędnik Całodobowy - publikacje
Fenomenalne przedsięwzięcie.
Rozwalił mnie na łopatki ten zestaw Lego.
Ja bardzo proszę o więcej takich numerów z jajem. I już nieważne, czy ze zbukiem czy z jadalnym żółtkiem. Jak nie ma rzeczywistości, którą chcemy, to trza ją stworzyć. :)
Rozwalił mnie na łopatki ten zestaw Lego.
Ja bardzo proszę o więcej takich numerów z jajem. I już nieważne, czy ze zbukiem czy z jadalnym żółtkiem. Jak nie ma rzeczywistości, którą chcemy, to trza ją stworzyć. :)
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Niedługo ukaże się numer drugi, z dość sporym opóźnieniem.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
-
Dobre jest. Jak już czekam na tym peronie, to i poczekam dali. :P
- Makodae N. Boraella
Myślę, że w kolejnym numerze powinniście poruszyć temat upadającej gospodarki Insulii. To co się dzieje to jest jakiś dramat. Ludzie handlują zmyślonymi paróweczkami i budują wirtualne tory za pieniądze, które z dnia na dzień traca na wartości za sprawą pompowanej przez zagraniczny bank inflacji
Makodae Nagoti Boraella
-
Z chęcią przeczytam artykuł na ten temat w oparciu o jakieś przykłady. Może któryś z rządów insulijskich się tym zainteresuje. :)Makodae N. Boraella pisze:Ludzie handlują zmyślonymi paróweczkami i budują wirtualne tory za pieniądze, które z dnia na dzień traca na wartości za sprawą pompowanej przez zagraniczny bank inflacji.
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Nie ma przykładów, bo to same fak niusy, które władza stanowczo dementuje.Vladimir Agucko pisze: ↑06 mar 2023, 22:55Z chęcią przeczytam artykuł na ten temat w oparciu o jakieś przykłady. Może któryś z rządów insulijskich się tym zainteresuje. :)Makodae N. Boraella pisze:Ludzie handlują zmyślonymi paróweczkami i budują wirtualne tory za pieniądze, które z dnia na dzień traca na wartości za sprawą pompowanej przez zagraniczny bank inflacji.
Kamiljan de Harlin
Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
- Makodae N. Boraella
Fuck newsy fuck newsami, ja spacerując wieczorem po mieście widzę co innego.Kamiljan de Harlin pisze: ↑07 mar 2023, 11:05Nie ma przykładów, bo to same fak niusy, które władza stanowczo dementuje.Vladimir Agucko pisze: ↑06 mar 2023, 22:55Z chęcią przeczytam artykuł na ten temat w oparciu o jakieś przykłady. Może któryś z rządów insulijskich się tym zainteresuje. :)Makodae N. Boraella pisze:Ludzie handlują zmyślonymi paróweczkami i budują wirtualne tory za pieniądze, które z dnia na dzień traca na wartości za sprawą pompowanej przez zagraniczny bank inflacji.
Oby!Vladimir Agucko pisze: ↑06 mar 2023, 22:55Z chęcią przeczytam artykuł na ten temat w oparciu o jakieś przykłady. Może któryś z rządów insulijskich się tym zainteresuje. :)Makodae N. Boraella pisze:Ludzie handlują zmyślonymi paróweczkami i budują wirtualne tory za pieniądze, które z dnia na dzień traca na wartości za sprawą pompowanej przez zagraniczny bank inflacji.
Makodae Nagoti Boraella